Solo overwatch,

Deși are multe moduri diferite de a juca, unele sunt mai bune decât altele. Imagine VIA: Blizzard.

Incendiul ei primar este asemănător cu pușcării, ceea ce înseamnă că ruperea scutului este puțin mai mare decât media.

▰ Ultimele știri despre sporturi

Pe lângă toate acestea, ultimul ei poate fi folosit eficient dacă este folosit corect. De exemplu, dacă Orisa tocmai și-a reîmprospătat scutul, folosind ultimul D.

Va în linia de fundal înseamnă că singura apărare ar fi geometria hărții, ceea ce înseamnă că jucătorii competenți D. Va ar trebui să pună cel puțin o eliminare.

8 BIG Secrets to SOLO CARRY with EVERY Support Hero - Overwatch PRO Tips - Grandmaster Guide

Ball Ball of Doom Dacă un jucător preferă o oarecare mobilitate, Hammond este calea de urmat. Wrecking Ball este edefecțios și distractiv de jucat, iar atunci când este utilizat în mod eficient poate provoca unele ravagii reale.

Cu forma de minge și folosirea ghearei lui Grappling, Hammond este unul dintre cei mai grei eroi de închis cu adevărat.

solo  overwatch dating marine pilot

Din această cauză, scufundarea în linia de fundal și naufragierea vor provoca, de obicei, cel puțin un tanc să se întoarcă și să se adreseze Hammond-ului, deschizând celălalt rezervor care va fi depășit. Abilitatea lui Hammond de a perturba echipa inamică și apoi de a se derula este eficientă și utilă, deoarece de cele mai multe ori va scăpa cu jumătate din sănătatea rămasă, ceea ce înseamnă că după o cantitate mică de vindecare este gata să plece din nou.

Distribuiți pe e-mail E-mail Camioanele de marfă au dispărut în cele din urmă, iar cele Solo au revenit la cele mai bune Warzone a adus nenumărate ore de joc fanilor Call of Duty de la lansare.

Botezul lui Grenade Launcher În sfârșit, suporturile au și câteva opțiuni, prima dintre ele fiind Baptiste. Unul dintre combos-urile semnate ale Orisa și Roadhog este utilizarea lui Halt de la Orisa pentru a trage pe cineva în aer și apoi Roadhog își va folosi cârligul de lanț și îi va trage în moarte.

Baptiste poate închide acel întreg combo cu câmpul său de nemurire, luând uciderea instantaneu și permițând eroului care a fost agățat să scape în siguranță. Baptiste are, de asemenea, o anumită autoapărare eficientă, așa că sprijinul său de însoțire nu va trebui să se preocupe neapărat de el tot timpul.

Odată cu blocarea roluluifoarte curând, una dintre cele mai mari schimbări constă în faptul că cel mai puternic duo rezervor este Orisa și Roadhog. Anterior era folosit doar ca linie de tanc defensiv sau pe hărți Escort pentru o configurație a navei pirat, această linie frontală este acum rulată practic peste tot. Acest lucru lasă jucătorii într-o situație perplexă: Ce poți face în coadă solo împotriva acestui set de tanc înfocat?

Utilitatea Baptiste îl face puternic și atunci când este pus în mâinile drepte și poate duce aproape singură o echipă la victorie. Ori de câte ori eroii DPS sunt viabili, Mercy va fi prea simplă datorită capacității ei de a deteriora impulsul și să sară între eroi cu Guardian Angel.

De exemplu, dacă Mercy dăunează stimulării unui Hanzo, ruperea scutului său devine și mai eficientă.

▰ Videoclipuri Esports recomandate

Deteriorarea care crește un Secerătoare îi va permite să treacă prin tancuri și să curețe squishies-ul cu restul echipei sale. În plus, ori de câte ori se vorbește despre Mila, la fel și Învierea.

solo  overwatch cine este wynonna judd dating

Capacitatea de a readuce la viață un aliat este incredibil de puternică, mai ales atunci când reînvie un rezervor principal sau un DPS care se declanșează. A fi capabil să anuleze succesul echipei inamice în acest sens este chiar lângă Defense Matrix ca fiind una dintre cele mai puternice abilități non-finale din joc.

Contoare Orisa / Roadhog

Mila se poate și vindeca de la sine după o secundă de a nu suferi daune, ceea ce înseamnă că celălalt suport se poate concentra pe vindecarea liniei frontale sau DPS. Deși are multe moduri diferite de a juca, unele sunt mai bune decât altele. Ca urmare, Solos a fost o problemă majoră de la început.

solo  overwatch social stigma dating online

Aceasta înseamnă că meciurile se pot termina adesea cu trei sau mai mulți jucători, toți în vehicule din cercul final. Acest lucru face ca Solos să fie imposibil de câștigat dacă nu aveți unul singur.

solo  overwatch dating în nh

Cu toate acestea, astăzi Raven Software a anunțat o modificare a ratei de reproducere a camioanelor de marfă, făcând în cele din urmă Solos din nou competitiv.