Pentru poe, Need to Contact Support?

Totodata, el este alimentat la priza, folosind porturile de retea atat pentru comunicarea de date, cat si pentru a transmite alimentare electrica, prin intermediul cablului de retea. Cu ajutorul functiei PoE, putem stabili conexiunea intre legatura de date si alimentare pentru o camera de supraveghere IP, prin intermediul unui singur cablu. Flexibilitatea este un atu important, intrucat puteti amplasa camerele oriunde, chiar daca nu se afla langa prize de curent. Acest standard international garanteaza compatibilitatea intre echipamente cu functia PoE, chiar daca echipamentele sunt de la producatori diferiti. Ce dezavantaje prezinta supravegherea video cu camera IP?

  • Alimentarea PoE - diferenţele dintre IEE af şi IEE at
  • Ce este PoE? (Alimentare cu Putere Electrică prin Ethernet) | Answer | NETGEAR Support
  • Fată thailandeză datând pattaya

Aceste modele alocă, de asemenea, energie către alte dispozitive PD pe baza limitelor de energie definite de dvs. Pot combina dispozitivele PoE şi non-PoE în reţeaua mea?

dating tag heuer ceas

Dispozitivele care nu sunt PoE trebuie să aibă o sursă separată de energie. Unde pot găsi mai multe informaţii despre standardul PoE? Pentru a găsi switch-ul cu caracteristica PoE adecvat pentru dvs.

PoE sau IP? Cateva informatii fundamentale despre sistemele de supraveghere PoE si IP

Bifaţi caseta de validare pentru fiecare opţiune PoE care se aplică. Care sunt avantajele PoE? Care sunt dezavantajele PoE? Ce recomandari aveti pentru un sistem de supraveghere IP cu PoE? Sa oferim cateva explicatii suplimentare. Cand vorbim despre dispozitive de retea vorbim despre echipamente care folosesc o conexiune de retea standard cu porturi RJ vezi imaginile de mai josasa cum sunt si camerele IP. PoE este o tehnologie dedicata strict echipamentelor de retea, deci singurele camere de supraveghere care pot folosi PoE sunt camerele IP.

Asta inseamna ca nu putem folosi PoE pentru camere analogice.

welsh dating site-ul web

Vorbim despre cablul uzual de retea cu 8 fire impartite in 4 perechi torsadate. Cele mai intalnite tipuri de cablu de retea sunt, in ordinea crescatoare a calitatii: UTP folosit de obicei la interiorFTP folosit de obicei la exteriorSFTP folosit pentru proiecte speciale.

Sa ne intoarcem la camere de supraveghere si functia PoE. Folosind PoE putem sa realizam legatura de date si alimentare pentru o camera de supraveghere IP folosind un singur cablu.

Ce este PoE? (Alimentare cu Putere Electrică prin Ethernet)

Camerele IP sunt probabil cele mai intalnite dispozitive de retea care utilizeaza PoE. Acest standard international garanteaza compatibilitatea intre echipamente cu functia PoE, chiar daca echipamentele sunt de la producatori diferiti. Cum functioneaza PoE? Consumul camerei trebuie verificat in mod regulat. Chiar daca acesta este suficient pentru cele mai multe dintre pentru poe de supraveghere, e posibil sa fie insuficient pentru o camera PTZ.

Trebuie sa fiti siguri si ca va ajunge suficient curent la camera PTZ, in cazul in care veti folosi mai multe camere. Nu veti putea folosi cabluri mai lungi de m. O instalare incorecta va atrage si o functionare incorecta.

sperre umgehen

Nota: Camerele de supraveghere IP, dar si camerele de supraveghere cu PoE implica numeroase cunostinte si abilitati avansate de retea. Ele nu pot fi instalate decat de catre profesionisti.

Totul despre sistemele de supraveghere cu PoE

Care sunt beneficiile supravegherii cu camere IP? Iata cele mai importante avantaje ale camerelor de supraveghere IP: Camerele de supraveghere de acest fel pot fi montate in oricare punct al retelei IP, si chiar in afara retelei in cazul in care exista IP wireless. Nu este nevoie de folosirea unui cablu pentru video streaming si a unuia pentru alimentare, intrucat ambele vor putea fi facute prin intermediul unei interfete cu o singura linie.

dating poveste hs

Aceasta caracteristica este esentiala pentru acest tip de camere de supraveghere, neexistand in cazul camerelor de tip analog. Este posibil accesul de la distanta al camerei de retea, in vederea monitorizarii sistemului in timp real, dar si al inregistrarilor realizate prin internet.

Este posibila monitorizarea sistemului si de pe smartphone sau iPad, folosind un program specific. Ce dezavantaje prezinta supravegherea video cu camera IP?

Camerele de acest tip prezinta, si ele, cateva minusuri care trebuie luate in vedere inaintea luarii unei decizii: Trebuie sa existe o retea cu latime de banda extinsa, pentru a fi posibila transmiterea imaginilor video Camerele de acest tip sunt mai scumpe. Instalarea lor este, de asemeni, mai scumpa. Nu se poate realiza instalarea unor astfel de camere in absenta unor expertize tehnice privind posibilitatea instalarii si utilizarea acestui tip de camere de monitorizare.

In cazul in care camera de retea IP urmeaza sa functioneze pe o platforma de internet, este fundamental sa fie setata o parola noua administratorului, mai ales daca exista o sansa chiar si minima ca aceasta sa fie accesata din exterior.

Recomandari finale in alegerea unei camera IP In cazul in care va ganditi ca o camera de tip IP este cea mai buna optiune pentru locatia dvs, iata cateva recomandari care trebuie respectate atunci can achizitionati un astfel de sistem: Scopul monitorizarii- este important sa va fie clar daca aveti nevoie de monitorizare generala sau de una extrem de pentru poe.

dating tag heuer ceas

In cazul in care sunteti focusat pe o monitorizare mai detaliata, este mai benefic sa instalati camera megapixel de retea. Opţiunea A - culoarea violetOpţiunea B - culoarea galbenă Diagramă de cablare pentru un injector PoE endspan şi un dispozitiv alimentat tipul 2 În plus pe lângă o gamă sigură de tensiuni, dispozitivele trebuie să comunice conform procedurilor stabilite. Înainte de a porni alimentarea, sursa de alimentare PoE testează conexiunea.

  1. Datând în afara clasei dvs economice
  2. Aplicații populare de întâlniri în spania
  3. Dating mobilier de mobilier de antichitate

Curentul este limitat la mA şi este pornit pentru a determina tipul de PoE al dispozitivului respectiv cu ajutorul unei rezistenţe de 25 kΩ în dispozitiv.