Jagdtiger 88, Trumpeter, pagina 5

Vehiculul urma să fie folosit ca un vânător de tancuri greu. Vehiculul blindat avea doar 40 de lovituri la dispoziție. Ultimul vehicul care a avut pastă antimagnetică Zimmerit aplicată pe carcasă a fost numărul , fabricat în septembrie Din cauza mobilității reduse, vânătorii de tancuri Jagdtiger erau deseori folosiți ca niște cazemate mobile. Mie personal nu-mi place acest stil de joc pentru ca ai nevoie de ajutor de la coechipieri mult noroc la gasit coechipieri pe care sa te poti baza , dar daca joci intr-un pluton si cineva poate sa-ti acopere flancurile, acest mod de joc poate fi mai eficient pentru ca faci si spoting dmg, pe langa dmg-ul propriu zis. Suprastructura avea un blindaj frontal gros de mm, iar carcasa avea în partea frontală o grosime de mm.

🔴НОВАЯ НАГРАДА ЗА РЕФЕРАЛКУ 2020 ✮ Kanonenjagdpanzer 105 - ВСЯ ПРАВДА! ✮ World of Tanks

Iti recomand Daca faci asta aduci reload-ul la 4. Daca reuseti sa faci si Brothers in Arms pe echipaj o sa ai 4.

Iti recomand Daca faci asta aduci reload-ul la 4. Daca reuseti sa faci si Brothers in Arms pe echipaj o sa ai 4.

Alte caracteristici: View rangeul este de cu binocluasa ca o sa reusesti sa-ti gasesti singur victimele. Camuflajul este la nivelul unui concert rock ascuns in centrul orasului. Cum sa joci acest tanc: Exista 2 tipuri de joc cu acest tanc.

Proiectare[ modificare modificare sursă ] La începutul anuluiStatul Major German a decis montarea unui tun de calibru mm pe șasiul tancului Tiger I sau Panther. Vehiculul urma să fie folosit ca un vânător de tancuri greu. Șasiul tancului Panther nu s-a dovedit a fi potrivit pentru conversie.

Primul si cel mai sigur este sa stai in spate. Gasesti un loc in care sa-ti ascunzi lower plate-ul si pui tunul la treaba.

jagdtiger 88

Ai grija sa nu fii flancat de mediumuri pentru ca tancul pur si simpu nu vrea sa se intoarca. Icearca ca prima lovitura trasa sa fie la senila, pentu a tine "victima" la locul ei, dupa care poti sa tragi.

jagdtiger 88

Daca ai noroc, jagdtiger 88 ca inamicul sa-si repare senila el este mort. Al doilea mod de joc este sa stai aproape de inamic.

jagdtiger 88

Mie personal nu-mi place acest stil de joc pentru ca ai nevoie de ajutor de la coechipieri mult noroc la gasit coechipieri pe care sa te poti bazadar daca joci intr-un pluton si cineva poate sa-ti acopere flancurile, acest mod de joc poate fi mai eficient pentru ca faci si spoting dmg, pe langa dmg-ul propriu zis.

Este mai riscant, dar iti poate aduce recompense mai mari.

jagdtiger 88

Incheiere: Jagdtiger este un jagdtiger 88 exeptional si il recomand din tot sufletul. Fiind un tanc premium si profitul este pe masura de obicei, pe un meci "meh" cam Doar cateva lucruri pe care sa le tineti minte, cand vreti sa va decideti daca sa cumparati tancul: -face un jagdtiger 88 foarte bun -armura este foarte buna -tancul are un dpm exeptional -aim time-ul este de asemenea fantastic -este destul de incent -lower plate-ul este un weackspot destul de mare, iar daca cineva te loveste acolo este posibilitatea de a ramane cu motorul avariat Daca aveti vre-o intrebare nu ezitati sa ma intrebati, o sa incerca sa raspund la toate Sper ca ati gasit util acest review 1.