Muzica-fenomen în lume, cu încasări mondiale în 2016 de peste 4,7 miliarde de dolari, cu viziualizări pe YouTube în 2017 de peste 24 de miliarde, cu fani care i-au depășit pe cei ai unor artiști precum Lady Gaga, Drake sau Selena Gomez, REVINE în România. Si nu oricum… CU UN MEGA K-POP Xmas Party!

Vino sa sarbatorim sfarsitul de AN in cel mai original mod: in ritm si pe stil K-Pop! Pe 22 decembrie, incepand cu ora 20.00, Club FABRICA va rasuna pe sound-urile coreene pe care le iubesti atat de mult!

In premiera se vor anunta si invitatii din Coreea de Sud pentru Romania K-POP Cover Contest 2019, atat la sectiunea DANCE cat si sectiunea VOICE! Un motiv in plus sa fiti prezenti la petrecere!

Iti place sa si canti? Foarte bine! Avem si Karaoke. Cei care doresc a particpa la concurs, sunt asteptati sa isi trimita inscrierea pe office@kompasevents.ro.

Pretul unui bilet la evenimentul din 22.12.2018 este de 12 lei (include taxe si comison de ticketing). Bilete gasiti aici: http://kpop-music.ro/index.php/tickets/

Let’s K-Pop. Let the party by K-Pop!