Dating krasnodar

Notă: în anumite țări trebuie să plătiți o taxă pentru servicii suplimentară la ghișeul de bilete. Oaspeților care sosesc cu autoturismele proprii, Soul Place le pune la dispoziție o parcare auto în incintă, precum și o parcare suplimentară în apropiere, în situația în care parcarea din incintă este complet ocupată. Care este politica privitoare la fumători la Soul Place?

dating krasnodar

Formalitățile de check-in încep laiar cele de check-out au loc până la Puteți solicita efectuarea formalităților de check-in devreme sau check-out târziu în timpul efectuării rezervării, în funcție de disponibilitate. Oaspeților care efectuează formalitățile de check-in sau check-out înainte, respectiv după orele desemnate li se poate percepe un cost suplimentar.

Hotel oferă oaspeților serviciul de depozitare a bagajelor de mână înainte de check-in, respectiv după check-out. Recepția este deschisă permanent, zi sau noapte.

dating krasnodar

Cum ajung la Soul Place? Soul Place este ușor de găsit pornind de la aeroport. Practic, puteți rezerva anticipat chiar și transferul aeroportuar pentru liniștea dvs.

dating krasnodar

Un sejur la Soul Place este întotdeauna însoțit de acces facil la zonele din împrejurimile hotelului prin intermediul serviciului de transfer tip shuttle oferit de hotel. Oaspeților care sosesc cu autoturismele proprii, Soul Place le pune la dispoziție o parcare auto în incintă, precum și o parcare suplimentară în apropiere, în situația în care parcarea din incintă este complet ocupată.

dating krasnodar

Parcarea este gratuită pentru oaspeți. Durata călătoriei este de 14 ore. Prețul biletului de tren începe de la 25 EUR. Traseul trenului circulă prin Iași România și Ungheni Moldova. Trenul peste noapte București-Chișinău oferă următoarele categorii de servicii: - clasa a II-a: compartimente cu 4 paturi.

dating krasnodar

Ora de plecare în București este Ora sosirii la Chișinău este În plus, există trenuri locale din Iași România peste graniță către Ungheni Moldova. Există legături regulate cu trenul de la Ungheni la Chișinău.

dating krasnodar