O întâlnire. o întâlnire - Translation into English - examples Romanian | Reverso Context

Please report examples to be edited or not to be displayed. I've been asking for a meeting for 14 days.

Most of them are having a meeting Deci avem o întâlnire a partenerilor.

Crearea unui cont Google Meet

So we'll have a meeting of the partners. Am aranjat o întâlnire prin Midland Marts să vedem proprietatea.

  1. Setați-mi o întâlnire cu șeful de personal judiciar.
  2. Nu sunt sigur dacă ar trebui să-l întâlnesc să-l întâlnesc
  3. Setați-mi o întâlnire cu șeful de personal judiciar.

We've arranged an appointment through Midland Marts to view the property. Ți-am obținut o întâlnire cu Giants. I got us a meeting with the Giants.

Întâlniri în siguranță

Possibly inappropriate content Unlock Examples are used only to help you translate the word or expression searched in various contexts. They are not selected or validated by us and can contain inappropriate terms or ideas. Please report examples to be edited or not to be displayed. Rude or colloquial translations are usually marked in red or orange.

sfaturi pentru întâlnirea unei femei hispanice

Google Meet este gratuit? Oricine are un Cont Google poate să creeze o întâlnire video, să invite până la de participanți și să beneficieze gratuit de întâlniri de până la 60 de minute pentru fiecare întâlnire. Pentru funcții suplimentare, cum ar fi numere de apelat internaționale, înregistrarea întâlnirii, streaming live și comenzi administrative, consultă planurile și prețurile. Linkurile Google Meet expiră?

Au fost utile aceste informații?

Linkul unei întâlniri rămâne activ până se încheie întâlnirea. Linkurile întâlnirilor recurente rămân active pe toată durata repetării evenimentului. Google Meet este conform cu cerințele din domeniul meu? Produsele noastre, între care și Google Meet, sunt supuse periodic unei verificări independente ale comenzilor pentru securitate, confidențialitate și conformitate și primesc certificări, atestate de conformitate sau rapoarte de audit care respectă standarde din toată lumea.

ce membru de bandă vă întâlniți

Lista noastră globală de certificări și atestări este disponibilă aici. După ce ați făcut acest lucru, aveți câteva modalități de a adăuga evenimente la calendarul partajat.

  • Atlantis dating site
  • o intalnire - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Selectați Adăugare eveniment nou în partea de sus a calendarului. Faceți clic și glisați cursorul în calendar pentru a selecta un bloc de timp. Sau selectați săgeata de lângă Întâlnire acum din partea de sus a aplicației pentru a deschide meniul și selectați Programare întâlnire. Fiecare dintre aceste acțiuni va deschide formularul de planificare cu numele canalului completat, nu ezitați să adăugați un grup de Outlook sau persoane, introducându-le manual numele.

  • Sfaturi despre băieții negri
  • Cum să programați o întâlnire în Teams - Asistență Office

Invitații și partenerii din afara organizației nu vor avea acces la calendarul de canal și vor necesita, de asemenea, să fie adăugate la invitația la întâlnire. Faceți clic dreapta pentru mai multe opțiuni Faceți clic dreapta pe un eveniment din calendar pentru a o invita să își dea răspuns, eliminați-l dacă este anulat sau deschideți invitația pentru a vedea detaliile întâlnirii.

Asocierea pe mai multe dispozitive Prezentare generală Urmăriți acest videoclip pentru o prezentare generală rapidă a modului în care vă alăturați unei întâlniri Teams pe mobil. Asociați-vă prin link Pentru a obține cele mai bune întâlniri Teams pe mobil, inclusiv audio, video și partajarea conținutului, va trebui să descărcați și să instalați aplicația Teams pentru dispozitive mobile. Dacă aveți aplicația, selectați Faceți clic aici pentru a vă alătura întâlnirii în invitația la întâlnire pentru a deschide aplicația și a vă alătura întâlnirii.

Dacă evenimentul este o întâlnire Teams întâlnire, veți avea și opțiunile Alăturați-vă online și Discutați pe chat cu participanții. Teams întâlnire vor afișa un buton de asociere la un eveniment din calendar cu cinci minute înainte de începerea întâlnirii.

După ce cineva se alătură întâlnirii, evenimentul va schimba culorile pentru a vă spune că este online.

care este sensul de a întâlni pe cineva

Selectați Asociere pentru a deschide fereastra cu setările întâlnirii pentru a confirma setările preferate ale camerei și microfonului înainte de a vă alătura întâlnirii online. În funcție de setările organizatorului, puteți să vă asociați imediat la întâlnire sau să accesați sala de așteptare unde altcineva vă poate admite.

Cine poate participa la o întâlnire video?

Asocierea din calendar Selectați Calendar partea de jos a aplicației pentru a vedea întâlnirile. Găsiți întâlnirea dorită și apoi selectați Asociere.

Asocierea de la o notificare Atunci când începe o întâlnire Teams, veți primi o notificare care vă va duce direct la întâlnire, fără a o găsi în calendar. Atingeți notificarea pentru a vă alătura.

Cine trebuie să solicite participarea la o întâlnire video?

Notă: Momentan, aceasta este disponibilă doar pe iOS. În curând pe Android! Cum să vă alăturați într-un canal Dacă o întâlnire are loc într-un canal, veți vedea o invitație de a vă alătura, conținutul relevant și organizatorul direct pe canal.