Evenimentul ecobuild.

Acesta este primul program care a avut un sens excelent pentru mine din punct de vedere financiar. Donația dvs. El a susținut că planificarea se confruntă cu provocări reale de la nimbyism, afirmând ". Opinia sa a fost că politicienii ar trebui să pună sub semnul întrebării politicile făcute cu de ani în urmă; cum ar fi reexaminarea locuințelor publice și construirea mai mult pe centura verde, despre care el a susținut că este de un interes mic sau de utilitate pentru londonezul mediu. Rowan Moore, critic de arhitectură pentru The Observer, nu a fost de acord, spunând că stresul puternic al numerelor într-un oraș precum Londra a însemnat că calitatea vieții pentru locuitorii săi a fost constant stoarsă. Cu privire la întrebarea "Ce face o locuință bună?

evenimentul ecobuild

Locuințe accesibile la prețuri reduse Masa de coacere a bunicii Materiale de construcție recuperate Ce spun clienții noștri CET a efectuat evenimentul ecobuild meu audit energetic la domiciliu în aniiiar programele lor îmi economisesc bani și îmi reduc impactul asupra mediului de atunci. Acum, prin Solar Access, voi avea o factură electrică mică sau deloc, plus costuri mai mici de încălzire și bonusul suplimentar al aerului condiționat.

Acesta este primul program care a avut un sens excelent pentru mine din punct de vedere financiar.

evenimentul ecobuild

Datorită reducerilor și stimulentelor, voi deține întregul sistem pentru mai puțin decât aș fi cheltuit pe căldură și electricitate dacă nu l-aș fi instalat. Proiectul este bun pentru companie, angajații lor și sănătatea economică din Massachusetts.

evenimentul ecobuild

În calitate de organizație non-profit c 3CET lucrează cu parteneri din întreaga regiune pentru a contribui la transformarea modului în care trăim și lucrăm pentru o comunitate, o economie și un mediu mai bune - acum și pentru viitor. Puteți ajuta făcând astăzi un cadou deductibil din impozite.

Donația dvs.

evenimentul ecobuild

Ultimele ştiri.