Pinster dating

N-am s spun c l-am trt n patul meu fiindc a venit cu mare plcere. Mai mult decât toate notre Dame în sine este descrisă, acționând în roman într-un fel de persoană actorie.

Noaptea a venit, plină de necunoscută și îndoială, a atârnat tăcerea opresivă din Kubrick. Nimeni nu închide ochii. Toată lumea se gândește la un singur lucru: este drepturile lui Bringin, Sula la violență și moarte în loc de fericire și bucurie?

Toți Peter Basutouth. Nimeni pentru Domnul războiului să sufere reticența! Calculul complet al regelui este potrivit, și ce faceți bine?

Fileshare - Douglas Kennedy O Relatie Speciala PDF

Lukichyov a observat exact: între două lumini ale Domnului. Le sperie de aici, iar clasa pinster dating - cu țărmul! Acum suntem sub presiune ridicată pentru a păstra. Fool, Matvey, conduce la brand! Belyshev se retrage: - Nicăieri să se retragă. Știți că în ateliere se spune: Sprijinul lucrătorilor așteaptă sprijinul nostru. Ei fără noi și suntem fără ei - nu supraviețuiesc. El va sparge comandantul pinster dating gennomii fabricii, pentru acceptarea "Aurora".

Pentru ieri, pentru ceea ce au prins teama pentru bunăstarea lor, Nicolsky cu limitări cu limitări. Cine erau domnii care au fost împiedicați când a fost luată vârful? Marinarii mici de pe fundul mării, pe un nas de vulpe? Puțini dintre tovarășii noștri din Katorga la care se referă, în închisori zdrobiți? Ei bine, și intrăm în buclă, așteptând, atâta timp cât frânghia râde?

Bringin, spune-mi că alegi: Gunuri de mașini Ile Loop? Obiecte Belyshev. Astăzi, împreună, întreaga echipă. Mașini, trăiesc, oferind. În timpul nopții, se iau decizia: când primești prima oară mitralierele.

Același lucru se întâmplă în alte kubricks. Măturat de la necunoscut și nerăbdare, crucișătorul așteaptă semnalul de calificare, care va fi trezită. Nimeni înainte de a dormi.

Nu există pace la gânduri. Și timpul, ca fiind vizibil, ca și cum ar fi oprit. Ca și cum nu ar fi fost suficient să așteptați zorii. Înregistrați-vă ultima dată oră Cityistul începe să joace un semnal de trezire atunci când lamele predestice se trag încă în Portholi.

Descarcă Hoples land game download APK pentru Android

Ziua a început. Prin sistemul de conducte armate plasate pe coridoare, cinci sute șaizeci și șapte de oameni care alcătuiesc echipajul crucișătorului, urmat de un prag de punte bisericească.

Privirea lui de funcționare este adresată lanțului conducătorului din spatele marinarilor, apoi la ușă, de unde comandantul și ofițerul superior ar trebui să pară de la minut la minut. Unul după altul este căutat prin rândurile mecanicii, mijlocii, locotenenți. Fiecare dintre ele păstrează pe gardă.

Model de iepure de jucărie interioară. Tilda Hare Master Clasa Fă-o pe modele

Marinarii sunt rupți. Nikolsky și Limpenovich merg la locul lor un pas rapid. Comandantul din mișcare dă din cap Pokrovsky.

pinster dating

O mutare gradată a fundului este abia audibilă într-o chestii de punte. Mirosul ascuțit de sudoare este suprasolicitat mirosul dulce al tămâiei și aroma spiritelor scumpe ale locotenentului senior Erickson. Postul Pokrovsky Moursuri cuvintele de rugăciune și brusc, ca și cum ar fi căsătorit. Lukichov Winks Belyshev la comandant. Obrazul lui Nikolsky se răsucește. Mâinile ofițerilor se întind la Holsters Squared.

Îngresat, comportându-și umărul, măci pe echipă. Marinarii sunt fixați. Scufundat de o privire rea a comandantului, Pokrovsky cu prudență stoarce cuvintele care trebuiau să servească ca semnal la revolta aseară: - și beneficiul cuvântului de până la o sută Citirea mai mare a rugăciunii, se ascunde în spatele ecranului altarului.

Privind peste capetele marinarului, Nikolsky anunță: - Toată echipa, deși astăzi și nu sâmbătă, spălați vopsea! Vă voi rupe o pauză! Înfășurat, pleacă. Ofițerul senior depune un semn de Urters și Boatswain. Aceștia sunt marinarii din compartimente. Acesta din urmă pașii ramura Barkin Serrov. El a fost de încredere de coridoarele sediului ofițerului și de o companie de cabină. Pentru astfel de cazuri ale fratelui vostru, prelatul este acoperit și deductibil la consum, serbele de luptători.

Îți împărtășesc pinster dating, vei veni plin de iertare. Marinarii sunt prezintă, ascultând țiparea iritabilă a limitării care provine de la compania de cabină.

Boatswain pretinde ușa. Marsh Spălați baie! Veți râde acolo! Marinarul pinster dating o găleată cu caustică și se duce la o baie de ofițer.

Nu există nimeni în ea. Se uită la bordul porkol și se lipeste de ea.

Cum să faci un acoperiș din plante Evidențiam principalele componente ale acoperișului pe bază de plante. În primul rând, absolut orice vegetație poate fi utilizată pentru a fi așezate. Dar este încă gustoasă. Apoi, ei au pus un strat dens de pământ turbă, tijăimpermeabilizarea este posibilă dacă este necesar.

Twilight Morning se luptă încă pe timp de noapte. Negru eșecul se blochează în spatele site-ului curții din fabrică. Poarta deschisă a fost deschisă. Se mută la coada mulțimilor de oameni. Cu fiecare moment se apropie de "Aurora".

Submenzile de muncitori au fost amestecate cu continuările soldatului regimentului Kexgolm. Înainte, purtând un steag roșu, semințe vechi gardian ignatych. Dmitriev zgomotos deșurubează mielul porkolului. Fluxul de aer proaspăt se rupe în scaunul de plonjare al camerei. Apeluri corecte: - Soldați cu noi și tu, marinari?

Exact ca tine.

Boatswain, înjurături, Pokes Silver - pentru un serviciu - o margine în dinți, un marinar și, împingându-l, îi lovește pe nas.

În tort! Nu a fost terminat, după ce a primit o mână de pumn, el stă din greu pe scaun în baie. Sailor se strecoară suprasolicită pe capul găleții de bottharhamamata cu o soluție caustică. Se îndepărtează din revolverul lui Cobura Serov și, lovind ușa, sare pe coridor.

Peashiuri alerg de pretutindeni.

Singlebell speed dating bucuresti

Echo se repetă neobișnuit în coridoare lungi: - Urrraaaa! La ușa companiei de cabină, drumul Dmitriev blocând un ofițer de stoarcere. Fantastic agățat de ușă, toaleta încearcă să scape de mâinile WISP sau de mașina să fie o fotoeeva. Te regreți și cine a concediat la Osipenko? El vizează limitarea. Pe tragerea gheții! Există deja întreaga echipă.

Ambele poduri sunt umplute cu marinari.

Made to Order: Robots and Revolution

Armele de mașini sunt capturate în momentul în care Conductorii le-au transformat în dana pentru a deschide focul asupra lucrătorilor soldaților regimentului Kexgolm. Castrat prin surprindere pentru ceaiul pinster dating dimineata, ofițerii derivați de la compania de cabină la puntea Stern. Garda dezarmată a Semenovtsev este înconjurată de mecanici. Marinarii se agită soldați. Funny Nicolsky se scurge din furaje Tambura.

Lukichev, ascund, broile de îmbrăcăminte din mâna lui. Nikolsky clătină din cap. Câteva mâini se întind pe lanțurile sale.

Nu dezmembrați flota! Bring, apuca Nikolsky de umeri, sparge-i epatele: - Du-te! Nikolsky scapă. Marinarii l-au împins pe scară. Vesta și stoarcerea mașinii sunt stoarce la limita de punte.

Ofițerul senior se roagă pentru milă. Devin la calcul! El ridică limitarea gulerului și a vopselelor de pe navă pe gheață. Funcția lor a fost realizată în mod tradițional de barele sau plăcile de jefuire - așa-numitele escoderi. În același timp, dispozitivul de acoperiș la crearea unui covor pe bază de plante, era necesar să se asigure fluxul de apă de ploaie neobstrucționată de pe tijele de acoperiș.

Pentru aceasta, ar trebui să nu aleagă corect forma ghemilor, ci și să le atașați la cutie. Blocurile de coajă de mesteacan se leagă unul pe celălalt.

În zona chiuvetei au fost așezate în În același timp, barele au fost trase din bara înconjurată, iar benzile sunt umplute cu exteriorul. A fost făcută pentru a asigura îndepărtarea eficientă a apei și pentru a proteja echipa și părțile de capăt ale plăcilor pinster dating cut de la umiditate.

În plus, coaja a ieșit din exterior este importantă element decorativ Acoperiș verde. Pentru a crește durata de viață a acoperișului, pe restul acesteia, coaja a fost așezată în partea exterioară, deoarece partea interioară oferă o protecție mai eficientă a cutiei din amestecul de acizi siguminici conținute în sol.

PINSTER TRADING

Pentru a proteja pedhenul de eroziunea vântului și a apei așezată pe boke, pietre naturale așezate pe marginile frontalului. Mai târziu, elementele de vânt la distanță au început să aplice pentru aceasta, care au folosit bușteni.

Au fost stivuite astfel încât capetele să apară pinster dating skate. Combinate jurnalele crucii. Și din moment ce buștenii aveau aceeași grosime ca și escodenii, împreună au format un fel de încadrare din lemn a întregului acoperiș.

Într-o altă formă de realizare, o placă de vânt a fost utilizată pentru a proteja acoperirea pe bază de plante din eroziune. A fost fixată cu brazare din lemn și de la umiditate era acoperită cu coajă de mesteacan. Uneori, în loc de cortex, a folosit o placă de acoperire orizontală stivuită.

Unul dintre elementele importante ale acoperișurilor tradiționale cu o acoperire pe bază de plante este o jgheaburi impermeabile din lemn, care a fost făcută din cele conectate pe șuruburi la unghiul drept al plăcilor sau gol din trunchiul copacului. Punctul slab al acoperișurilor cu acoperire pe bază de plante sunt deschideri în special pentru coșuri. Pentru a evita scurgerea apei de-a lungul pereților țevii din interiorul casei, plăcile de piatră care ies în afara țevilor au fost aprinse în zidărie.

În același timp, aceste plăci au pus foile de coajă de mesteacan, care au luat fluxul de apă pe acoperiș. Placi de piatră de pe partea laterală a patinelor au plasat treptat, ceea ce a contribuit la o îndepărtare mai eficientă din pereții țevii sau de topire a apei.

Ca un element de închidere, un jurnal este utilizat aici, susținut folosind un cârlig încă încăpățânat atașat sub cutie. În acest caz, cârligul, închis într-un jurnal al unei coroane superioare, este fixat sub cutie, iar rundă se află complet pe crusta de mesteacan.

Astfel încât apa nu se acumulează pe acoperiș, sloturile sunt făcute în escalare pentru scurgerea ei. Rotunjit, la rândul său, acoperit și cu coajă de mesteacan.

Acoperiș verde: unicitatea casei dvs. În ciuda prezenței unei astfel de protecții de umiditate, escalarul era încă obligat să înlocuiască periodic celui nou. De exemplu, atunci când fixați cârligul încăpățânat, se formează pinster dating spațiu între coaja de mesteacan și pătrat, oferind o îndepărtare eficientă a apei. Și când fixați elementul de închidere cu un încălzitor în escalare, au inclus pinster dating speciale pentru drenajul apei.

Interesant este soluția atunci când bara de închidere este atașată la lateral, cu o liniuță de 5 cm de marginea chiuvetei, care oferă, de pinster dating, un debit rapid de apă. În toate aceste cazuri, faderele sunt protejate de coaja de mesteacan. Zona de chiuvetă în sine este acoperită cu coajă în mai multe straturi.

De asemenea, puteți aplica opțiunea de fixare a barei de închidere folosind un diblu puternic tăiat în partea de capăt a raforului. Această metodă de fixare a fost utilizată pentru acoperișurile cu căprioare suspendate, care ies dincolo de limitele chiuvetei de aproximativ 12 cm. Adesea, pentru a economisi lemn, în loc de busteni sau bare pentru gardul stratului de plante, plăci Pentru a asigura fluxul de apă, pe marginea inferioară a plăcii la fiecare 20 cm a făcut găuri sau sloturi cu o dimensiune de 3 × 3 cm.

Pe partea de contact cu gazonul au fost extinși, dând forma unei pâlnie. Uneori instalate plăci și fără găuri deșeuri. În acest caz, au fost hrăniți, astfel încât acestea să fie de Părere T este unul greu. Toyk - acest lucru este pus pe picioarele lui și dă sprijin în viață.

Utilizarea materialelor este posibilă în prezența unui hyperlink la site-ul titaya. Acasă Tehnologie industrială în Rusia: Probleme și perspective Acoperișuri verzi în Rusia: probleme și perspective Principiile construcției de mediu, formate în anii 20 ai secolului trecut, includ o gamă largă de cerințe pentru clădirile din orașele mari, unde mediul are nevoie de transformări grave pentru mai bine. Standardele verzi, cum ar fi Leed, Breeam etc.

pinster dating

Într-o serie de fenomene care formează chiar ideea de construcție ecologică, o componentă separată este un acoperiș verde expus. Pinster dating, SUA, China și alte țări din zona verde din Asia de Sud-Est este una dintre soluțiile de bază pentru îmbunătățirea situației de mediu din Metropolis. Având în vedere costul ridicat al terenurilor și imobiliar, acoperișul operat este o modalitate excelentă de a transforma acoperișurile în zone deplină pentru comunicare, diverse evenimente și recreere.

Acoperișurile ecologice cresc efectul economic al utilizării clădirilor prin achiziționarea unei zone suplimentare de operare și îmbunătățirea speciilor estetice, atractivitatea mediului și creșterea ratingului facilității imobiliare atunci când este certificat prin standarde verzi. În același timp, nivelul de trai al locuitorilor urbani crește, deoarece acestea sunt dotate cu mai multe oportunități de recreere, mersul pe jos, sport, locurile de joacă pentru copii.

Acoperișuri verzi și tipurile lor Ideea de a crea un acoperiș verde, în primul dating de viteză pentru chitaristi, își propune să optimizeze impactul ecologiei urbane asupra unei persoane și asupra sănătății sale, care este realizată prin combinarea caracteristicilor sale.

Avantajele tehnologiei Construcția modernă și aranjarea acoperișurilor verzi se caracterizează printr-o serie de avantaje globale obiective. Printre acestea: eficiența energetică și economiile în procesul de funcționare realizate prin reducerea pierderii de căldură acoperire în aer liber clădire; îmbunătățirea condițiilor de viață și a muncii oamenilor; Crește nivelul estetic al clădirilor.

În plus, acoperișul verde protejează material de impermeabilizare care este principalul în acoperișul "plăcintă", de la supraîncălzire și radiația ultravioletă Ce vă permite să creșteți durabilitatea de mai multe ori.

Un detaliu important - pentru a acoperi acoperișul înclinat sau acoperișul unei configurații complexe, este adecvată numai membrana de impermeabilizare a adezivului. Până în prezent, producătorii oferă o gamă largă de membrane rezistente la substanțe chimice și furnizează calitate superioară Acoperiș verde "plăcintă". În ceea ce privește țara noastră, unde standardele verzi încep doar să fie aplicate în construcția și certificarea obiectelor imobiliare, pinster dating comercial verde devine un instrument economic în ceea ce privește următoarele tendințe internaționale, o creștere a atractivității și, prin urmare, costul de clădiri și realizările unei evaluări publice ridicate la nivel internațional.

În Rusia, acoperișurile verzi încep doar marșul lor prin cele mai mari orașe, cum ar fi Moscova, St. Petersburg, Ekaterinburg, Kaliningrad, Tver, Voronezh și alții. Unul dintre exemple luminoase Este acoperișul verde al Centrului de afaceri Crowne Plaza din complexul de clădiri din Aeroportul Pulkovo din capitala nordică. În proiectul implementat îna fost creat un acoperiș cu unisaj amplu, cu o suprafață de mai mult de de metri pătrați.

Acoperișurile verzi sunt utilizate în construcția de facilități internaționale la Jocurile Olimpice din din Sochi și Cupa Mondială din Piața imobiliară simte din ce în ce mai mult necesitatea de a proiecta acoperișuri ecologice în clădirile rezidențiale, deoarece efectul economic al prezenței lor în timpul implementării proiectelor de dezvoltare are o perspectivă pentru a depăși costul aranjamentului cu mai mult de o treime.

Între timp, este imposibil să nu observăm factori care încetinesc dezvoltarea acestei idei în țara noastră. Și sunt asociate nu numai cu condițiile economice, ci și cu stereotipurile predominante. Cu conținutul complet al acestui număr puteți găsi aici Materiale furnizate de Corporația Tempstroysystem 1.

Acoperiș verde - Tehnologie 2. Caracteristicile modelelor de grădini de acoperiș 3. Cum se face un acoperiș verde Acoperișurile ecologice ale pinster dating nu reprezintă o tendință modernă.

Istoria grădinilor verzi pe acoperișurile casei a început cu câteva mii de ani în urmă. Primul dintre ele au fost construite în Babilon. Ca un romantic, scriitorul consideră dezvoltarea istorică ca o luptă a răului și a bunătății, a sălcii și a câștigului iluminare 4.

Organizarea complotului.

pinster dating

Paphos romantic a apărut la Hugo deja în registrul complotului. Soarta eroilor încrucișați bizari. Pentru încercarea de pe esamerald, Quasimodo este pedepsit, dar ea este cea care dă o lovitură nefericită o gustare de apă când stă la un stâlp rușinos și actul său de genul lui îl transformă.

Există o rupere pur romanică, instantanee a caracterului: Quasimodo de la un animal grosier se transformă într-o persoană și, având iubit Esmeralda, se găsește în mod obiectiv în confruntarea cu Frollo, jucând un rol fatal în viața fetei.

pinster dating

Fat Quasimodo și Esmeralda se dovedesc a fi strâns întreținute în trecutul îndepărtat. Esmeralda a fost furat în copilărie în copilărie și în mediul lor a primit numele său exotic Esmeralda tradus din spaniolă - "Emerald" și au rămas în Paris, a rămas pinster dating copil urât, care apoi a luat-o pe educația Claude Frollo, chemarea el în latină Quasimodo tradus ca "neterminat"dar și în Franța Quasimodo - numele sărbătorii este un deal roșu, în care Frollo și luă copilul.

Hugo aduce tensiune emoțională la limită, reprezentând o întâlnire neașteptată a lui Esmeralda cu mama sa, poarta Guidelui Rolandoy Tower, care urăște întreaga fată, având în vedere întâlnirea ei țigănească, acest lucru sa întâmplat literal în câteva minute până la execuția Esmeralda, care mama încearcă să salveze.

Dar fatalele de la acel moment este apariția unui fub, pe care fata este fierbinte și căruia în trusturile sale orbitoare în zadar.

Made To Order -

Romanul este de gros locuit. Are o imagine a unei societăți franceze de acel moment: de la curtoazie la cerșetori, de la călugăr la o jumătate de dimensiune, de la un cavaler strălucit la un poet fără adăpost.

Într-un efort de a transmite aroma istorică a erei, scriitorul ar părea să-și reînvie cele mai mari, obiceiuri, ritualuri și prejudecăți ale pinster dating din trecutul îndepărtat. În același timp, jucând un peisaj orașului. Hugo, deoarece poate restabili Parisul secolului al XV-lea, spunând povestea fiecărui monument, explicând topografia, numele străzilor și clădirilor. Mai mult decât toate notre Dame în sine este descrisă, acționând în roman într-un fel de persoană actorie.

În cea de-a treia carte a romanului, dedicat pe deplin Catedralei, autorul cântă literalmente imnul la această minunată creație a geniului uman.

Pentru Hugo, catedrala este "ca și cum ar fi o imensă simfonie de piatră, creația colosală a unei persoane și a oamenilor Un rezultat minunat al legăturii tuturor forțelor epocii, unde din fiecare piatră stropeste gazda a sute de sute de forme ale fanteziei lucrătorului, disciplinate de geniul artistului Sculpturile de piatră ale catedralei sunt martorii suferinței umane, a nobilimii și a trădării, retribuției echitabile.

Vorbind istoria pinster dating sau a oricărei alte clădiripermițându-ne să ne imaginăm cum au privit în secolul al XV-lea îndepărtat, autorul atinge un efect special. Realitatea structurilor de piatră care pot fi observate la Paris și astăzi confirmă în ochii cititorului și realitatea actorilor, destinele lor, realitatea tragediilor umane.

Caracteristicile luminoase pe care autorul pinster dating oferă aspectul personajelor lor deja la prima apariție a personajelor lor. Ca romantic, el folosește vopsele strălucitoare, tonuri de contrast, epitete saturate emoțional, exagerări neașteptate.

Aici, de exemplu, portretul lui Esmeralda: "Ea a fost scăzută în creștere, dar părea înaltă - moara ei subțire a fost stocată. Era întunecată, dar nu era greu să ghicești că pielea ei a fost aruncată în după-amiaza, minunata nuanță de aur, care este inerentă Andaluss și Romani. Fata a dansat, a dansat, spinning Esmeralda trăiește fără griji, câștigând pâinea ei datând la 63 cântând și dansând pe străzi.

Deprezentarea unui Quasimodo, autorul nu regretă vopselele pentru a descrie deformarea sa, dar chiar și în această figură înspăimântătoare există o atracție.

Dacă Esmeralda este întruchiparea luminii și a harului, atunci quasimodo - realizarea de monumentalitate, provocând respect pentru putere: "A existat o expresie formidabilă de forță, agilitate și curaj în întreaga sa figură - o excepție extraordinară la regula generală Necesită putere, cum ar fi frumusețea, a ieșit din armonie Se părea că a fost spart și gigantul alimentar fără succes ".

PINSTER TRADING - K - Africa de Sud

Quasimodo a fost atât de născut în zidurile catedralei, în care locuiește că a început să semene cu un chicer care adoră clădirea: "Colțurile proeminente ale corpului său, ca și cum ar fi fost create pentru a investi Poți, aproape să nu exagerezi, să spui că a luat forma catedralei Catedrala a devenit carcasa lui, Laira, coaja lui Quasimodo laudă la catedrală, ca o broască țestoasă pentru scutul lui. Coaja brută a clădirii sale a devenit cochilia.

Comparația lui Quasimodo cu catedrala, abordarea particulară a poporului lor trece prin întregul roman. Și nu este întâmplător. Conectarea cvasimodo cu catedrala nu datând în milano italia numai externă, ci și internă profundă. Și se bazează pe faptul că ambele - caracterul și construirea templului întruchipează începutul național. Catedrala, creată în aproape două secole, întruchipate marile forțe spirituale ale poporului și chemarea lui Quasimodo, la îndemână în care trăiește și începe să cânte pinster dating, a devenit sufletul Său.

Dacă un cvasi-modo întruchipează potențialul spiritual al poporului, ascuns sub rudene și animație externă, dar gata să se trezească sub fascicul de bine, atunci Esmeralda este un simbol al veseliei populare, naturalității, armoniei.

Reflecția conflictului social în roman. Critica a menționat în mod repetat că ambele personaje și Esmeralda și Quasimodo sunt în romanul urmărit de victimele unei instanțe neloiale, legi crude: Esmeralda este torturată, condamnată la moarte, Quasimodo cu ușurință sunt trimise la un pinster dating rușinos. În societate, el este respins, scump. Dar abia apărăm motivul evaluării sociale a realității așa cum, apropo, în chipul regelui și al poporuluiRomantic Hugo se concentrează pe celălalt.

El este interesat de coliziunea principiilor morale, forțele polare veșnice: bine și rău, dedicație și egoism, frumos și urât.

Rogue Klopen Trülimf, regele altyno din curtea miracolelor, păzind Esmeralda și care a devenit al doilea tată al ei, este, de asemenea, un caracter foarte important. În Roman Hugo nu acordă suficientă atenție lui, dar în muzica "Notre-Dame de Paris" rolul său este foarte semnificativ.

În primul rând, acesta constă în transferul conflictului social: Nimeni nu suntem, nu suntem nimic Nimeni nu are nevoie Întotdeauna avem pentru toată lumea.

Viața noastră este lupta veșnică, Viața noastră - Wolf adevărat!

Model de iepure de jucărie interioară. Clasa master pe lucrarea de ac cu fotografie pas cu pas.

Cine nu este al tău, inamicul, Aici sunteți răspunsul nostru Julius Kim Din moment ce el este lider printre vagi, era important să reflectăm nu numai agresiunea, ci, mai presus de toate, faptul că pinster dating este mai subțire, ca majoritatea liderilor Acest personaj este foarte născut și dramatic. În muzică, caracteristicile de contrast ale caracterului său sunt bine arătate: agresivitatea, dorința de a merge chiar la cele mai extreme măsuri și abilitatea de a se bucura de viață, în legătură cu Esmerald, sentimentele tatălui său sunt deschise: Esmeralda, înțeleg, La urma urmei, ai devenit diferit Ce a fost la opt ani Când era un orfan Contraste ale romanului.

Quasimodo, Frollo și Phoeb. Iubeste pe toata lumea la Esmeralde. Caracterele sunt construite în cupluri contrastante indicate clar: ciudarea lui Quasimodo și frumusețea Esmeraldei, quasimodo și februarie irezistibilă pinster dating ignorant Rhodes - un om de știință călugăr care știa toate științele medievale; Claude Frollo se opune, de asemenea, lui Phoebe: Unul - Ascetic, celălalt este imersat în urmărirea divertismentului și a plăcerii.

Quasimodo, Frollo și fals Toate cele trei dragoste Esmeralda, dar în dragostea lor toată lumea apare de un antagonist al altui acest lucru este bine arătat de Lyudo Flamonon în versiunea originală a cântecului renumit "Belle". Fest are nevoie de o intrigă de dragoste pentru o vreme, Frollo arde de la pasiune, urăsc pentru acest Esmerald ca subiect de pofte.

Quasimodo îi iubește pe fată altruist și dezinteresat; El se confruntă cu Phoebe și Frollo ca o persoană vreau site-ul de dating online de sentimentul și picăturile de egoism și, astfel, turnuri peste ele. Astfel, romanul este construit ca un sistem de opoziție polară.

Aceste contraste nu sunt doar o recepție artistică pentru autor, ci reflecția pozițiilor sale ideologice, conceptul de viață. Confuzia de polar a început să fie romantismul lui Hugo etern în viață, dar în același timp, după cum sa menționat deja, vrea să arate mișcarea istoriei. Potrivit cercetătorului literaturii franceze Boris Audivov, Hugo consideră schimbarea epocilor - tranziția de pinster dating Evul Mediu timpuriu până târziu, adică pe o perioadă de renaștere, - ca o acumulare graduală de bun, spiritualitate, o nouă relație la pace și pentru ei înșiși.

Achiziționarea simbolică a acestei mișcări este Catedrala Notre-Doamnelor: a început în secolul al XII-lea și a terminat în 14, el întruchipează întreaga criză a Evului Mediu și a tranziției spre un nou moment. Claude Frollo. Este imposibil să punem o persoană în afara legilor naturii Dar o astfel de tranziție se dezvoltă dureros. Se caracterizează în această privință imaginea arhiteconului de la Josasian Claude Frollo.

El, așa cum am menționat deja, a jucat un rol teribil în soarta lui Esmeralda: a încercat să-l omoare pe Fub, să-și vadă adversarul în el; Și a permis construirea unei acuzații de Esmeralda. Când fata și-a respins dragostea, ia înmânat-o în mâinile călăuzitorului. Frollo este un criminal, dar în același timp o victimă.

Victima nu este numai de propriul său egoism, delirile lor, ci și o victimă deosebită a dezvoltării istorice: o întreagă epocă, o întreagă civilizație moare în persoana sa. El este un călugăr care și-a dedicat toată viața ministerului lui Dumnezeu, științei școlare, subordonarea dogmei ascetice - uciderea cărnii.

Peste Frollo, un blestem ciudat este o dogmă. El este o dogmatică în spectacolele sale religioase, în oamenii săi de supravegheri. Dar viața lui se dovedește a fi lipsită de sens, știință - fără fructe și fără putere. Acest gând este descoperit deja în descrierea Cabinetului Frollo: " Scheletele animalelor atârnate din tavan. Cranii umane și caii se aflau pe manuscrise Și pe toate aceste haos - praf și web.